“Uzay Çağına Yolculuk”

Kemerlerinizi Bağlayın! Uzay Çağına Yolculuk Başlıyor.

Bu etkinliğimizde, insanlığın en büyük hayallerinden birisi olan, Uzay‘da yaşamı ele alacağız. Astronotların yaşamsal faaliyetlerinin Uzay'da nasıl gerçekleştiği ve gelecekte Uzay'da kurulabilecek yaşam ortamını alanında uzman hocalarımızla ele alacağız.

Uzay Çağına Yolculuk etkinliğimiz 28 Şubat 2021 tarihinde 19.00-21.00 saatleri arasında online olarak düzenlenecek. 2 oturum şeklindeki etkinliğimiz, 40 dakika sunum 10 dakika soru cevap şeklinde, moderatör eşliğinde gerçekleşecektir.

Oturum içerikleri şu şekildedir:

  • 1. Oturum 19.00 : “Uzayda Yaşam Ve Sağlık“
  • 2. Oturum 20.00 : “Gelecek Uzayda”

1. oturumda Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Mücahit Muslu bizlerle beraber olacak. Bu oturumda astronotların uzayda beslenmesi, barınması gibi insansal faaliyetlerini nasıl gerçekleştirdiklerini ele alacağız. 

2. oturumda, İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Hasan Hüseyin Esenoğlu bizlerle beraber olacak. Bu oturumda uzayda yapılan keşifler, gelecekte kurulabilecek uzay yaşam ortamı gibi konuları ele alacağız.

Uzay Çağına Yolculuk etkinliğinde yerini ayırtmak için aşağıdaki formu doldurmalısın! Etkinlik öncesi, etkinlik platform linki mail adreslerinize yollanacaktır. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın! 

Etkinlik Kayıt Formu: UZAY ÇAĞINA YOLCULUK ETKİNLİĞİ KAYIT FORMU (google.com)

Ayrıca etkinlik ile alakalı tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Dilerseniz Telegram kanalımıza da katılabilirsiniz.

https://t.me/ikuAsimov 
https://www.instagram.com/ikuasimov/ 
https://www.linkedin.com/company/ikuasimov 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/25/2021 - 15:51