Turkcell GENÇYETENEK Programı

Kültür Noktası, Kariyer Kulübü ve Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı CRM Departmanı iş birliğinde, 17 Aralık Salı günü saat 14.00’te Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde “Turkcell GENÇYETENEK Programı” tanıtımı gerçekleştirildi.

Turkcell ekibi, gençlerin iş hayatına ilk adımlarını birlikte atmaları için işe alım programı olarak başlattıkları Turkcell GENÇYETENEK Programı’nı İstanbul Kültür Üniversitesi gençlerine anlattı.

Gençyetenek programı ile Turkcell’de çalışma imkânı bulan mezunumuz Uygur Yiğit, tecrübelerini ve Turkcell yolculuğunda yaşadığı deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaştı.

Etkinliğin ikinci kısmında “Yeni Dünya’da Turkcell’in Stratejileri” başlığı altında teknolojinin yeni dünyada nasıl kullanıldığı, dijital dönüşüm ve yapılan uygulamalar ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Turkcell GENÇYETENEK Programı, Kahoot üzerinden yapılan soru yarışması ve Turkcell Emocan hediyesi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 12/19/2019 - 10:44