TAV İnsan Kaynakları Müdürü Gülşah Yüksel Aktolga İKÜ Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

İKÜ CAC Kulübü ile İletişim Sanatları Bölümü iş birliğinde, 20 Nisan Pazartesi günü saat 12.00’de “Etkili İletişim” başlıklı bir e-söyleşi düzenlendi. Adobe Connect Sanal Sınıf uygulaması üzerinden gerçekleştirilen etkinliğe, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. Uluslararası İnsan Kaynakları Müdürü Gülşah Yüksel Aktolga konuşmacı olarak katıldı. Etkili iletişim kavramının öneminin vurgulandığı etkinlikte, içerisinde bulunduğumuz zorlu günlerde ve iş yaşamında ‘uzaktan erişim’ ve ‘uzaktan etkileşim’ kavramları öğrencilere detaylıca aktarıldı. 

“Uzaktan Çalışma Sürecinde Üretmek ve Ayakta Kalmak Çok Önemlidir”

Sözlerine “Uzaktan çalışma sürecinde üretmek ve ayakta kalmak çok önemlidir.” cümlesiyle başlayan Aktolga, “Etkili bir iletişim kurmak için iyi bir dinleyici olmak ve empati kurmak her zaman belirleyicidir.” dedi. İçerisinde bulunduğumuz zor şartlar altında ‘kriz iletişimi’, ‘uzaktan çalışma disiplini’ ve ‘yeni iş modelleri’ kavramlarına değinen Aktolga, “Uzaktan çalışma daha da yaygınlaşacağı için birçok sektör bu disiplini uygulamak için daha fazla yatırım yapacaktır.” İfadelerini kullandı.

“Yeni Jenerasyon Kariyer Yolculuklarında Kısa Vadeli Planlar Yapıyor”

Etkinliğe katılan öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Aktolga, kariyerinin başında olan gençlere tavsiyelerde bulunarak yeni jenerasyondaki kişilerin kariyer planlamasının kısa vadeli olduğunu, dijital dönüşüm ve teknolojik transformasyonun bu süreci tetiklediğini ve freelance (serbest çalışma) iş modellerinin yaygınlaşacağını dile getirdi. Aktolga, günümüzde dijitalleşmenin de etkisiyle büyük plazaların yerini, ‘home-office’lerin alacağını belirtti.

“Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmalarımız Yalnızca Zor Günlerde Değil”

Gülşah Yüksel Aktolga, içinden geçmekte olduğumuz zor süreçte yardımlaşmanın ve birlik olmanın önemine değinerek “Kurum olarak sadece zorlu günlerde değil, 365 gün sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam etmekte. Ayrıca içinde bulunduğumuz COVID-19 günlerinde hiçbir çalışanımızı mağdur etmeyiz. Her zaman ve her koşulda arkalarındayız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Seminerin tamamını izlemek için: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/p26xc01knhtx/


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/20/2020 - 17:47