“Mezun Hikâyesi-9: Kardeş İndirimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED), mezunlarımızın kardeşlerine İKÜ’ye kayıt esnasında %15 indirim hakkı tanıyor. İndirim için ise tek şart İKÜMED’e üye olmak. 

Kardeşinin kaydı için üniversitemize gelen 2015 yılı İktisat Bölümü mezunlarımızdan Ceylan Coşkunfırat ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. 

Kısaca sizi tanıyabilir miyiz? 

Ben Ceylan Coşkunfırat. 2015 yılı İktisat Bölümü mezunuyum. Kültür’ün yeri bende çok farklıdır. Henüz lisede okurken bile İstanbul Kültür Üniversitesi’ni istiyordum. İlk tercihlerimden biri de İKÜ oldu. Hem akademik hem de sosyal çevre olarak gerçekten çok mutlu mezun oldum. Hatta mezun olmak istemedim bile diyebilirim…

Mezun olduktan sonra neler yaptınız? 

Mezun olduktan sonra 1 yıl KPSS’ye hazırlandım. Sonra okulumdan kopamadım. Çağrı merkezinde 7 ay çalıştım. Sonrasında bir spor tesisinde muhasebe görevlisi oldum. Son olarak 1.5 yıl önce Deniz Bank Genel Müdürlüğü’nde çalışmaya başladım.

İKÜ sizin için ne anlam ifade ediyor? 

Kültür benim için bambaşkadır. Kardeşim için de kalbimde yatan İstanbul Kültür Üniversitesi’ydi ve nasip oldu. Gerek akademik gerekse kurum çizgisi olarak kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu yüzden İKÜ’nün yeri bende bambaşkadır.
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/03/2020 - 15:19