İKÜ-IEEE Öğrenci Kulübü’nün Büyük Başarısı

İKÜ-IEEE Öğrenci Kulübü, düzenlediği faaliyetler sayesinde “2020 Regional Exemplary Student Branch” ödülüne layık görülen Türkiye’deki 11 IEEE üniversite kulübünden biri oldu.  

Yıl boyunca dünya genelinde öğrenci kollarının yaptığı etkinliklerin değerlendirilerek ödüllendirildiği Darrel Chong Activities’te; IEEE DEU Student Branch ve IEEE MEF University Student Branch, IEEE Turkey Section Student Branches tarafında kazananlar oldu.

Dünya genelinde IEEE kulüp yönetimi ve marka kullanımı gibi konularda en başarılı öğrenci kollarına verilen “Examplary Student Branch Award” bu sene 13 öğrenci kolu tarafından kazanıldı. Bu kollar; IEEE METU - Northern Cyprus Student Branch, BUEC - Boğaziçi IEEE Student Branch, IEEE Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Kolu, IEEE DEU Student Branch, IEEE Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Kolu, IEEE Manisa Celal Bayar Üniversitesi Student Branch, IEEE İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, IEEE Çankaya University Student Branch, IEEE İKÜ Öğrenci Kolu, IEEE Beykent University Student Branch ve IEEE Yeditepe Öğrenci Kolu olarak belirlendi.

Ödül alarak bizleri gururlandıran IEEE Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Güray Gürkan ve öğrenci kulübümüze teşekkür ederiz.  
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/27/2020 - 13:13