İKÜ Genç Ofis Etkinlikleri

İstanbul Kültür Üniversitesi ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği kapsamında; Bakanlık tarafından Ataköy yerleşkemizde Genç Ofis kuruldu. 

Genç Ofis sayesinde; gençlik hizmetlerini yaygınlaştırmak, gençlerin bulunduğu yerlerde faaliyette bulunmak, pandemi ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başta gönüllülük çalışmaları olmak üzere maddi-manevi tüm çalışmalar ile gençlerde farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır. 

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen Gençlik Projeleri Destek Programları kapsamında, üniversitelere ve öğrenci topluluklarına verilen hibe desteklerinin koordine edilmesi ve yürütülmesi hedeflenmektedir. 

Gençlik Merkezi faaliyetlerinin üniversitelere taşınması, üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü gençlerin yaygınlaştırılması ve öğrenci kulüpleri ile iş birliği içerisinde olması onların hayata dair farkındalıklarını geliştirmesi için çok çeşitli eğitimler etkinlikler planlanmaktatdır.

İKÜ Genç Ofis ile T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Asım Gültekin Gençlik Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde, 23 Aralık 2021 tarihinde üniversitemizin Ataköy yerleşkesinde 4 farklı branşta "Kulüp Yönetimi Eğitimi" düzenlenecek. Eğitimler, alanında uzman değerli hocalarımız tarafından verilecek. 

İKÜ Genç Ofis Etkinlikleri

İKÜ Genç Ofis Etkinlikleri

İKÜ Genç Ofis Etkinlikleri
İKÜ Genç Ofis Etkinlikleri

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 12/21/2021 - 13:56