“İK Sohbetleri 2: CV Hazırlama ve Online Süreçler - COVID-19 Sonrası Dijitalleşecek İK Süreçlerinde Bizi Neler Bekliyor?” E-Semineri

İstanbul Kültür Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, İKÜ İnsan Kaynakları Kulübü ve Kültür Noktası iş birliğinde, 17 Nisan Cuma günü “İK Sohbetleri 2: CV Hazırlama ve Online Süreçler - COVID-19 Sonrası Dijitalleşecek İK Süreçlerinde Bizi Neler Bekliyor?” başlıklı bir e-seminer düzenlendi. DEFACTO İnsan Kaynakları İş Ortağı Sena Mertel’in konuşmacı olduğu etkinlikte, öğrencilerimiz COVID-19 öncesindeki İK süreçleri ve COVID-19 sonrasında olması planlanan süreçler hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, öğrencilerimizle etkili CV hazırlama detayları paylaşıldı. Konferans sonunda soruları da yanıtlayan Mertel, öğrencilerimize CV hazırlama ve online süreçleri yürütebilme konularında her zaman yardımcı olabileceğini belirterek semineri tamamladı.

Seminerin tamamını izlemek için: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/p7rrukixeoi9/

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/20/2020 - 15:39