"Dijital Dünyada Kariyer Tasarımını Yeniden Yapmak"

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Danışmanı Mücella Ezgin ile Express Bilim Kulübü girişimleri ile "Dijital Dünyada Kariyer Tasarımını Yeniden Yapmak" adlı etkinlik 3 Mart Çarşamba günü gerçekleştirildi. Katılımcıları dijitalleşen dünyanın kariyer yolculuğundaki fırsatlarından haberdar etmek ve çağı yakalamak adına gerekli araştırmaları yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan etkinlikte; blokchain uygulamaları, algortimalar, robotik teknolojiler, yapay zeka üzerine örneklerle birlikte anlatımlar yapıldı. Yeni teknolojilere ayak uydurmanın dijital çağda kişiyi iş hayatında başarılı kılan bir özellik olduğuna değinildi. Çoklu uzmanlık yetkinliklerinin iş hayatındaki etkilerinden ve yeni dünya düzenindeki iş fırsatlarından söz edildi.
 
Moderatörlük görevini üstlenen Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Şenay Karabela ve Ortak Kurucu Başkan Selin Mercan ile Mücella Ezgin’in keyifli sohbetiyle devam eden etkinlik katılımcılardan görüş ve düşüncelerini aktarması ile sona erdi.


İstanbul Kültür Üniversitesi Express Bilim Kulübü 2020 yılının ilk yarısında  kurulmuştur. Kuruluşu pandemi dönemiyle aynı zamana denk gelmiş olsa da uzaktan öğretime devam edildiği günlerde online eğitimlerle ve seminerlerle okulumuz öğrencilerine destek vermeyi sürdürmektedir. Express Bilim Kulübü’nün hedefleri arasında olan yenilikleri takip etmek, girişimciliği desteklemek ve eğitimle eğlenceyi harmanlamak adına düzenlenen etkinliklerle okulumuz öğrencilerinin beklentilerini gerçekleştirmek adına çalışmalarına devam etmektedirler.

Express Bilim Kulübü’nün kurulmasında en büyük destekçimiz olan Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nebile Korucu Gümüşoğlu’na ve Kulüp Danışmanımız öğretim görevlisi Şerif Yüksel’e  teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İletişim Adreslerimiz:
İnstagram: Express Bilim Kulubü / ikuexpressbilim
Linkedin: EXPRESS BİLİM 
 


Son Güncelleme Tarihi: Per, 03/04/2021 - 18:32