“Çatalca İşaret Dili Konseri”

İstanbul Kültür Üniversitesi Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) ile Çatalca Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğinde, 15 Aralık Pazar günü saat 19.30’da Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde “Çatalca İşaret Dili Konseri” düzenlendi.

İKÜ öğrencilerinden oluşan koro, İşaret Dili Eğitmeni ve Tercümanı Gökben Keleş öncülüğünde, Candan Erçetin’den Erol Evgin’e, Cem Adrian’dan Athena’ya kadar pek çok sanatçının sevilen şarkılarını ‘işaret dili’ ile sahneye taşıdı. İKÜ İşaret Dili Korosu olarak işitme engelli vatandaşları her zaman desteklediklerini ve onlarla iletişimi kesintiye uğratmadıklarını ifade eden eğitmen Gökben Keleş, “Hedeflerimize doğru ilerlediğimiz bu yolda Çatalda Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin desteğini de almak çok mutluluk verici. Kadınlarımızın yoldaşlığı ile hedeflere daha hızlı, etkili ve kolay varıldığını görüyoruz. Kadınların gücünü göstermek, tüm kadınlarımızın bunun farkına varmasını sağlamak da sosyal projemizde geleceğimiz en güzel nokta” diye konuştu.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/16/2019 - 16:16