2023-2024 Akademik Yılı Dijital Eğitim Oryantasyon Programı

2023-2024 Akademik Yılı Genel Üniversite Oryantasyon Programlarından biri olan ve yeni kayıt olan tüm öğrencilerimize; üniversitemizdeki akademik yaşamları boyunca kullanacakları tüm dijital ortam ve imkanların tanıtıldığı, kullanımları konusunda eğitimlerin verildiği "Dijital Eğitim Oryantasyon Programı", Öğrenci Yaşam Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) tarafından 18 Eylül 2023 Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde düzenlendi.

500’e yakın yeni öğrencimizin katıldığı programda; Kurumsal Bilgi Yönetimi Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Levent Çuhacı tarafından "SAP ORION Öğrenci Uygulamaları Eğitimi", Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Yazılım Uzmanı Fettah Kurtuluş tarafından "Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı Hizmetleri" tanıtımı, Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er tarafından ise "CATS Kullanım Eğitimi" gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 09/22/2023 - 09:16