"Yeni Medya Kariyer Yöntemi 2 - Mezunlar Paneli"

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Yeni Medya ve İletişim Kulübü ile Kültür Noktası iş birliğinde, 19 Aralık 2023 Salı günü "Yeni Medyada Kariyer Yöntemi 2 - Mezunlar Paneli" etkinliği düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan alanlarında tecrübeli mezunlarımızdan Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğretim görevlilerinden Öğr. Gör. Mert Efe Anğın, Alfa Yayın Grubu Account Specialist Sercan Kurtez ve CRM Medya Social Media Specialist Elif Saatcı, yeni medya sektöründe kariyer yapma yöntemleri ve deneyimlerini paylaştılar. Özellikle mezunların sektöre adapte olma süreçlerini ve kariyer yönetimi konularını ele alan panel, katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

İletişim ve medya alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler için değerli ipuçları içeren panelde; mezunlarımızın sektördeki deneyimleri, çalışma hayatına geçiş süreçleri ve sektördeki değişen trendlere uyum sağlama yöntemleri tartışıldı.

Panelistlerle sorularını ileten öğrencilerimiz, sektörel ipuçları ve kariyer planlaması hakkında değerli bilgiler edindiler.


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 01/02/2024 - 11:03