“Sporcu Öğrencilerle 19 Mayıs Paneli”

Kültür Noktası tarafından, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları” kapsamında 19 Mayıs Çarşamba günü “Sporcu Öğrencilerle 19 Mayıs Paneli” düzenlendi.

Voleybol Erkek Takımı Kaptanı Ahmet Can Genç, Voleybol Kadın Takımı Kaptanı Neslişah Karamürsel, Tenis Kadın Takımı Kaptanı Sena Kulüp, Futbol Takımı Kaptanı Arif Baş, Basketbol Erkek Takımı Kaptanı Alptuğ Beteroğlu ve Paralimpik Yüzme dalından Umut Ünlü’nün konuşmacı olarak katıldıkları etkinliğin moderatörlüğünü, Öğrenci Konsey Başkan Yardımcısı Dilruba Şahin üstlendi. 

Öğrencilerimiz ilk olarak spor yapmaya başlangıç hikâyelerinden ve sporun hayatlarını nasıl etkilediğinden bahsettiler. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün spor ve sporcunun ideal profilini belirttiği “Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim.” özdeyişini esas alarak devam ettirdikleri spor hayatlarında 19 Mayıs’ın önemini anlatan öğrencilerimiz, 19 Mayıs’ın neden gençlere ve sporculara armağan edildiği konusundaki fikirlerini paylaştılar. Son olarak sporculuk hayatları boyunca 19 Mayıs’ı nasıl kutladıklarını aktaran öğrencilerimiz, deneyimlerini paylaşarak paneli sonlandırdılar.

Panelin tekrarını izlemek için…


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 09:28