“Öğrenci Kulüpleri ile Gençlik Paneli”

Kültür Noktası, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları” kapsamında 18 Mayıs Salı günü saat 19.30’da CATS Calloborate üzerinden “Öğrenci Kulüpleri ile Gençlik Paneli”ni düzenledi.

Etkili İletişim Kulübü’nden Efe Anğın, Yeni Medya ve İletişim Kulübü’nden Fırat Baydilek, Lojistik Kulübü’nden İbrahim Selim, IEEE Kulübü’nden Nisanur Kurt ve ASİMOV Teknoloji Kulübü’nden Ahmet Can Günay’ın konuşmacı olarak katıldıkları panelin moderatörlük görevini, Kültür Noktası İletişim Sorumlusu Doğa Kurtyiğit üstlendi.

Milli Kurtuluş mücadelemizin başlangıcı olarak kabul edilen ve tarihimizde önemli bir yere sahip olan 19 Mayıs’ın kendileri için önemini vurgulayan öğrencilerimiz, bu bayramın neden gençlere armağan edildiği konusunda fikirlerini paylaştılar. Öğrencilerimiz ayrıca Atatürk’ün gençlere olan güveni ve gençlerden neler beklediği konusundaki düşüncelerini de aktardılar. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” sözleri ile paneli sonlandıran öğrencilerimiz, Kültür’lü gençliğin Atatürk’ün güvenine ne kadar layık olduğunu bir kez daha gösterdiler. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 09:26