Öğrenci Kulüp Başkanları ve Yönetimleri Bahar Dönemi Toplantısı

İstanbul Kültür Üniversitesi öğrenci kulüpleri, Kültür Noktası birim yetkilileri ile buluştu. 1 Mart 2023 Çarşamba günü Önder Öztunalı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, 100'ü aşkın kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kültür Noktası Birim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er ile Eğitim Etkinlikleri ve Organizasyon Uzman Yardımcısı Efe Anğın tarafından kulüp başkanlarına süreçler hakkında bilgi verildi. Mezun İlişkileri Uzman Yardımcısı Abdulkadir Mehmet Akhan da ikum.network hakkında önerilerini ve destek taleplerini iletti. Yoğun bir gündemle başlayan toplantı; bahar dönemi planlamaları, online etkinlikler ve kulüpler arası iş birliği çalışmalarının aktarılmasıyla devam etti. Kulüplerin taleplerinin de dinlediği toplantı, soru cevapların ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/03/2023 - 10:23