“Mezun Hikâyesi-10: Kardeş İndirimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED), mezunlarımızın kardeşlerine İKÜ’ye kayıt esnasında %15 indirim hakkı tanıyor. İndirim için ise tek şart İKÜMED’e üye olmak.

Kardeşinin kaydı için üniversitemize gelen mezunlarımızdan  Muhammed Akkuş ile söyleşi gerçekleştirildi.

Kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Muhammed Akkuş. Mezun olduktan sonra 1 sene yurt dışında İngilizce eğitim aldım. Dil alanında kendimi geliştirdim. Ondan sonra aile firmamızın pazarlama bölümünde görev aldım ve kendimi tekstil alanında da geliştirdim. Yaklaşık 6 senedir pazarlama departmanında çalışıyorum. Ağırlıklı olarak yurt dışı firmalara kot pantolonu ihracatı yapıyoruz. Firmamız şu anda (Akkuş Tekstil) yedi yüz kişilik bir istihdam kapasitesine sahip. Tekstilin yanı sıra inşaat ile örme-triko üretimi yapan firmalarımız da mevcut. Bunlardan da yurt içinde istihdama destek sağlıyoruz.

İKÜ sizin için ne anlam ifade ediyor?

Üniversite yılarından şu geldiğim noktaya kadar İKÜ bana birçok değer kattı. Bu yüzden benim için çok önemli bir yere sahip. Bu doğrultuda kardeşimi de yönlendirdim ve İKÜ’de eğitim alması konusunda teşvik ettim.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/03/2020 - 15:20