Mezun Hikâyeleri-5: Bahar Yıldırım

İKÜ Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED), aidiyeti yüksek ve başarılı mezunlarımızın hikâyelerini yayınlamaya devam ediyor. “Mezun Hikâyeleri”nin beşinci konuğu Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunlarımızdan Bahar Yıldırım oldu. 

2005 yılında İKÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 3.’lük derecesi ile mezun olan Bahar Yıldırım, tekstil sektöründeki Colin's, Loft, Koton ve Beymen gibi dünyaca ünlü markalarda “Proje Müdürü” olarak 100’e yakın proje yönetti. En son Beymen’de takım olarak yürüttükleri “Asistanım Projesi” ile “Dünya Perakende Ödülleri / En İyi Dijital Müşteri Deneyimi Girişimi” kategorisinde dünya birincisi oldular.  

Toplam 50 üniversitede seminer vererek “En Çok Farklı Üniversitede Seminer Veren İş Kadını” kategorisinde dünya rekoru kıran Yıldırım, çeşitli televizyon ve radyo programlarının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi. Her Salı ST Endüstri Radyo’da (105.8) “Bahar’la İş Dünyası” programını sunan mezunumuz, sektörlerin nabzını tutmaya devam ediyor. 

Yıldırım ayrıca Cardcert Holding’te “Baş Denetçi” olarak görev alıyor. 

“Okul Hayatı Biter, Eğitim Hayatı Bitmez!” sloganını esas alarak mesleki ve kişisel gelişim için online eğitim fırsatları sunan bir web sitesi yöneten mezunumuz, Youtube kanalı üzerinden her hafta özel konu ve konuklarıyla hem eğitici hem eğlendirici formatta olan “Bahar’la Kampüs Hayatı” programına başlayacak. 

Deneyimlerini geçtiğimiz yıl İKÜ öğrencileriyle de paylaşan mezunumuzun ilk konuğu, Endüstri Mühendisliği Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ethem Tarhan olacak. “4. Endüstri Devriminin Getireceği Yeni Liderlik Anlayışı” başlığıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 27 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00’de "baharyildirimakademi" Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı programı izlemeye davet ediyoruz. 

Sevgilerimizle,
İKÜMED

Etkinliğe katılmak için lütfen tıklayınız...

ikümed
 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 05/27/2020 - 17:20