Kültür'lü Öğrenciler FLO Ayakkabı'yı Ziyaret Etti

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü ile Moda Tasarımı Programı öğrencileri, Kültür Noktası Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü öncülüğünde FLO Ayakkabı'ya teknik gezi düzenledi. 3 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen gezide ayakkabı mağazası zinciri olan FLO'yu gezen öğrencilerimiz, şirketin işleyişini yakından inceleme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, FLO'nun merkez ofisini ve perakende mağazalarını gezerek ayakkabı endüstrisinin işleyişi hakkında bilgi sahibi oldular.

FLO'nun tarihçesini, ürün tasarım süreçlerini ve mağaza operasyonlarını yerine inceleyen öğrencilerimiz, şirketin kuruluş süreci, büyüme hikayesi ve sürdürülebilirlik çalışmaları hakkında bilgi edindiler. Gezide öğrencilere iş dünyasında kariyer yapma fırsatları hakkında tavsiyelerde de bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/10/2023 - 14:47