Kültür Noktası “Temel Mentorluk Eğitimi”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası), 4 Eylül Pazartesi günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde “Akran Mentorluğu” projesinde gönüllü olarak yer alan öğrencilerimizin oryantasyon programını gerçekleştirdi. 

Mentor öğrencilerimizin mentorluk ve kişiler arası iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlenen “Temel Mentorluk Eğitimi” programında, Kültür Noktası Kariyer Danışmanı Mücella Ezgin, İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Bölümü araştırma görevlilerinden Ece Naz Ermiş ve Kişiler Arası İletişim Uzmanı Dilek Ölmez eğitmen olarak yer aldı. 

Mentorluk kavramı ve mentorluk görevinin kişilere ve mentilere kazanımlarının üzerinde durulduğu ve kişiler arası iletişimde mentorluğun öneminden bahsedilen eğitim programı kokteyl programının ardından sona erdi. 

 

Kültür Noktası “Temel Mentorluk Eğitimi” Programını GerçekleştirdiKültür Noktası “Temel Mentorluk Eğitimi” Programını GerçekleştirdiKültür Noktası “Temel Mentorluk Eğitimi” Programını GerçekleştirdiKültür Noktası “Temel Mentorluk Eğitimi” Programını Gerçekleştirdi


Son Güncelleme Tarihi: Per, 09/06/2018 - 16:53