Kültür Koleji 50 Yıl Önce Mezun Olan Öğrencilerini Bir Araya Getirdi

1960 yılında İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç tarafından kurulan Kültür Koleji, 16 Haziran Pazar günü düzenlediği “Geleneksel Fırında Makarna Günü” etkinliği ile 50 yıl önce mezun olan öğrencilerini bir araya getirdi.

Kurucu Onursal Başkanımız İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç, Kültür Koleji Vakfı Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Gül Akıngüç, İstanbul Kültür Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Lale Akıngüç ve İKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihal Sarıer’in de katıldığı etkinlikte; 50, 40, 20 ve 10 yıllık mezunlara onur belgeleri ile hediyeleri takdim edildi. 

Dans gösterileri, sahne performansları ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda konuşan Kültür Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Ali Kaplanoğlu, amaçlarının eski dostlukları yaşatmak olduğunu belirterek “Lisede yakaladığımız ruhu canlı tutmak ve arkadaşlıkları korumak için her yıl buluşuyoruz” dedi.

69 MEZUNLARI 50 YIL SONRA KEP FIRLATTI

Kültür Koleji, 1960’tan bu yana mezunları için başlattığı geleneği bu yıl da sürdürdü. Kültür Koleji’nin 1969 yılı mezunları, “Geleneksel Fırında Makarna Günü”nde buluşarak diploma heyecanını yeniden yaşadı. İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Baha Boduroğlu (KK’65/Ses Sanatçısı), Enes Berse (KK’99/Astay Gayrimenkul Genel Müdürü), Filiz Coşkuner (Sanatçı) ve Dr. Elvin Hekimoğlu’nun (KK’94/Boston Harward Medical School’da Araştırmacı) da aralarında bulunduğu mezunlarımız, düzenlenen törende belgelerini alarak yeniden kep fırlattılar. 

“Babalar Günü”ne denk gelen etkinlikte, İnş. Yük. Müh. Fahamettin Akıngüç’ün de ‘Babalar Günü’ mezunlarımız tarafından kutlandı. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/17/2019 - 16:22