İstanbul Kültür Üniversitesi Hentbol Takımı

İstanbul Kültür Üniversitesi bünyesinde bu sene kurulan Hentbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) 2022-2023 Öğretim Yılı "Üniversitelerarası İstanbul İl Birinciliği Müsabakaları" öncesinde Yıldız Teknik Üniversitesi ile hazırlık müsabakasında karşı karşıya geldi. YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleştirilen karşılaşmayı kaybeden takımımız, ilk defa maça çıkmalarına rağmen çok iyi bir mücadele örneği gösterdiler.

İlk Resmi Maçlarına Çıktılar

TUSF Bölgesel 1. Lig ilk maçında Yeditepe Üniversitesi ile karşılaşan Hentbol Erkek Takımımız, devreye 10-10'luk skorla girdi. Takım kaptanımız Hasan Hüseyin Karakoç’un dizinden sakatlanması sonrasında karşılaşmayı 23-18 kaybeden takımımızı verdikleri mücadele için kutlarız. Takımımız diğer maçlarını, 2022-2023 Bahar Yarıyılı'nda oynayacak.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 01/02/2023 - 11:14