İŞKUR İş ve Meslek Danışmanlığı Ofisi İKÜ’de Hizmete Açıldı

İstanbul Kültür Üniversitesi ile İŞKUR arasında 14 Kasım Perşembe günü imzalanan iş birliği protokolü kapsamında “İŞKUR İrtibat Noktası” İş ve Meslek Danışmanlığı Ofisi hizmete başladı.

2 Aralık Pazartesi günü Kültür Noktası Deneyim ve Gelişim Ofisi’nde gerçekleştirilen açılışa; İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Çağlar, Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birim (Kültür Noktası) Başkanı Dr. Neslihan Fatma Er ile İŞKUR İl Müdürlüğü Bahçelievler Hizmet Merkezi Şube Müdürü Asım Avlanmaz ve İstihdam Servisi Şefi Habib Hosanlı katıldı.

İŞKUR İrtabat Noktası, 10 Haziran 2020 tarihine kadar her pazartesi ve salı günleri 10.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek. İş gücü piyasası, İŞKUR faaliyetleri, iş arama süreçleri, mülakat teknikleri, etkili özgeçmiş hazırlama gibi konularda merak ettiğiniz her şey için “İŞKUR İrtibat Noktası”na başvurabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 12/02/2019 - 15:51