İnovatif Girişimciler Zirvesi 

Asimov Teknoloji Kulübü ile IKUVENT Kulübü iş birliğinde, 2-3 Ocak 2021 tarihlerinde 4 oturum şeklinde Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden “İnovatif Girişimciler Zirvesi” gerçekleştirildi.

1. oturumda Car4Future Tech ekibinden Oğuzhan Sarıtaş ile IKUVENT Kulübü Başkanı Fevzi Tekin’in moderatörlüğünde “Ekip Oluşturma ve İş Geliştirme” konusu detaylı bir şekilde öğrencilerimize aktarıldı ve gelen sorular cevaplandı. Bu oturuma ortalama 100 kişi katıldı. 2. oturumda Öğrenci Kariyeri Kurucusu Olcay Aksoy ile Asimov Teknoloji Kulübü İş Birlikleri Sorumlusu Yasin Doğan’ın moderatörlüğünde “Girişimcilik ve Pazarlama” konusu konuşulurken, 60 katılımcıya ulaşıldı. Earnado Kurucu Ortağı Barış Korkmaz ile IKUVENT Kulübü Başkan Yardımcısı Sultan Mulhan’ın moderatörlük görevlerini üstlendikleri 3. oturumda “Değişen Dünya’da Dijital Pazarlama” konusu katılımcılara aktarıldı. 4. oturumda ise Emoty.ai Kurucuları Oğuzhan Sarıtaş ve Mezunumuz Soner Abay ile İKÜ Asimov Kulübü Başlan Yardımcısı Pelin Müge Çağlar’ın moderatörlüğünde “Kullanıcıya Ulaşma ve Globalleşme” konusu üzerinde duruldu. Mezunumuz kendi projesini de öğrencilere aktardı.

Etkinlikte, özellikle öğrencilerin kendilerini teknik alanda geliştirmelerinin yanında, gerçekleştirecekleri projelerin girişimcilik ruhuyla doğru şekilde hayata geçirebilmesi amaçlandı.

Etkinlikte 2 bin 900’ün üzerinde mobil uygulama görüntülenmesinin yanı sıra 228 kayıt alındı. 77 farklı üniversitenin 75 farklı bölümünden 100’ün üzerinde katılımcı ile hem girişimcilik adına önemli konularda bilgi sahibi olundu hem de tüm sorular cevaplandı.

Etkinliği izlemek için;

1. Bölüm - 2. Bölüm - 3. Bölüm


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 02/17/2021 - 11:45