İKÜ Otonom Takımı Yeniden Finalde

Asimov Teknoloji Kulübü bünyesinde kendi özgün arabasını üreten Otonom takımımız, 2022'de olduğu gibi bu sene de başarılarına devam ediyor. TEKNOFEST "Robotaksi-Binek Otonom Araç" yarışmasının "Kritik Tasarım Raporu"ndan 80/100 puan alan takımız, adını finale yazdırdı. 10-13 Nisan tarihleri arasında Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirilecek yarışmada parkura çıkacak takımımıza başarılar dileriz. 

Takımımıza Şirketlerden Yoğun İlgi

Başarılarını sürdüren Otonom takımımız, şirketlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu sene elektrikli ve otonom araç teknolojisinde kendilerini kanıtlayan LEO Drive ve Robeff Technology firmaları, direksiyon sistemi için takımımıza malzeme ve teknik destekte bulundular. LEO Drive ve Robeff Technology şirketlerine, takımımıza "Gold Sponsor" oldukları için teşekkür ederiz. 

Projenin geliştirilmesi sürecinde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini konusunda takımımıza maddi destekte bulunan "Gümüş Sponsor"larımız Ariş Pırlanta, Cantaş Diamond, Ar Diamond ve Elite Diamond firmalarına teşekkür ederiz.

Atölye ihtiyaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin kullanımına sağladıkları elektrikli ev aletleri destekleri için Akel Elektrikli Ev Aletleri firmasına teşekkür ederiz.

TEKNOFEST yarışması sürecinde test parkuru için gerekli malzemeleri sağladıkları için İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş.'ye teşekkür ederiz.

Ek olarak "Platin Sponsor"umuz ve projelerin ana destekçisi olan İstanbul Kültür Üniversitesi'ne ve bizlere destek olan değerli Kültür Ailesi’nin her bir üyesine teşekkür ederiz. 


 


Son Güncelleme Tarihi: Çar, 06/07/2023 - 12:51