“İKÜ Kariyer Günleri 22”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) ile İBB Bahçelievler Bölgesel İstihdam Ofisi iş birliğinde, 20-21 Nisan 2022 tarihlerinde “İKÜ Kariyer Günleri 22” etkinliği düzenlendi. Ataköy yerleşkemizin ev sahipliği yaptığı etkinlik; yaklaşık yirmi firmanın katılımıyla ilk gün arka bahçede, ikinci gün ise B1 katı stant alanında gerçekleştirildi.

Greyder, Kale Yapı, Figes A.Ş., İş Bankası, Big Chefs, The Purest Solutions gibi sektörün öncü markalarının yer aldığı “İKÜ Kariyer Günleri 22” etkinliğinde, öğrenci kulüplerimiz de stant açarak kendilerini tanıtma ve iletişim ağlarını oluşturma fırsatı yakaladılar. İBB Bahçelievler Bölgesel İstihdam Ofisi, öğrencilerimize ücretsiz olarak kariyer danışma hizmeti sağladı. İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED), etkinlik boyunca DJ performansı ile katılımcılara ve öğrencilerimize eşlik etti.

İki gün süren etkinlik kapsamında 200'den fazla öğrencimiz stantlarda kendilerine sunulan iş-staj başvuru formlarını doldurarak kariyer fırsatlarına erişim imkânı yakaladılar.


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 05/06/2022 - 14:16