İKÜ IEEE Kulübü TEKNOFEST 2022 Hazırlıklarına Başladı!

İKÜ IEEE Kulübü öğrencileri, TEKONFEST 2022 hazırlıklarına hız kesmeden başladılar. TEKONFEST 2021’de finalist olan öğrencilerimiz, başarılarına yenilerini eklemek amacıyla yeni ve dinamik kategorilerle bu sene de Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ederek kıyasıya rekabet içerisinde olacaklar!

İKÜ IEEE Kulübü TEKNOFEST 2021’de Neler Yaptı?

Ezgi Topcu’nun takım kaptanlığını yürüttüğü İKÜ Kırmızı Kanatlar Savaşan İHA Takımı, ilk aşama olan Ön Tasarım Raporu aşamasında 83 ekip arasından 5. sıraya yerleşerek daha ilk seneleri olmasına rağmen büyük bir başarıya imza attı.

İKÜ IEEE Kulübü TEKNOFEST 2022 Hazırlıklarına Başladı!

Bu başarıyı Roket ve İnsanlık Yararına Teknoloji yarışmasına katılan Lupus Roket Takımımız ve KUASAR Takımımız takip etti.

"Kritik Tasarım Raporu" ve "Video" aşamalarını da başarıyla geçmelerinin ardından finalist olmaya hak kazanan takımlarımız, kıyasıya bir mücadele içerisinde Teknofest 2021 serüvenlerini tamamladılar.

Sayın Selçuk Bayraktar öğrencilerimizin standını ziyaret etti.

İKÜ IEEE Kulübü TEKNOFEST 2022 Hazırlıklarına Başladı!

Takımlarımızın TEKNOFEST 2021 çalışmalarından kesitleri görmek için:

İKÜ IEEE Kulübü tarafından, TEKNOFEST 2022’ye katılacak 4 kategoride 4 farklı takım belirlendi.

Savaşan İHA Takımı – İKÜ Kırmızı Kanatlar
Roket Takımı – Astra Roket Takımı
İnsanlık Yararına Teknoloji Takımı – KUASAR
İnsansız Su Altı Sistemleri Takımı -  ABİS ROV

TEKNOFEST 2022 TAKIMLARI

Savaşan İHA  İnsansız Su Altı Sistemleri İnsanlık Yararına Teknoloji  Orta İrtifa Roket
1-) Ezgi Topcu (Takım Kaptanı)  Furkan Birtek (Takım Kaptanı)   İrem Nur Yıldırım (Takım Kaptanı)  Hüsnü Kayra İyi (Takım Kaptanı)
2-)  Emin Kaan Güreşçi Burak Can Gökpınar Furkan Karayel Muhammet Yasin Alboru
3-)  Umut Kaya Ali Enes Uzel Arda Yaşar Erdoğan Mustafa Kemal Taşçı
4-)  Bahri Berkant İçöz Hiranur Arslan  Şevval Nur Dönmezler   Erbil Kaan Ünal
5-)   Okan Kartbaş Ahmed Emir Vatansever Faruk Emre Özcan Koray Şimşir
6-) Mehmet Emre Özü  Harun Taha Zeybek     Elif Şeker  Burak Keskin
7-)  Mahmut Özer Gözükırmızı       Umur Semih Kalem
8-)  Giray Karadeniz    Burak Şehitoğlu
9-)  Göksu Yıldırım

Yüksek disiplin ve düzenli çalışma programları ile başarılarılarına yenilerini ekleyerek; 2020 yılında başlattıkları yarışma kültürüyle beraber Üniversitemizin ismini çok yükseklere taşımaya devam edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi;

"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız."

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/15/2022 - 10:08