Future’22 

Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından, 21-23 Şubat 2022 tarihleri arasında “Future’22” başlıklı etkinlik düzenlendi. Her gün üç oturum şeklinde dokuz dev şirketin CEO’larının ağırlandığı etkinliğe, Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi ev sahipliği yaptı. 

Dünyaca ünlü markaların liderlerini yakından tanıtmayı, iş hayatlarındaki gelişimlerini, başarılarını-tecrübelerini öğretmeyi ve bu tecrübelerden yola çıkarak yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan etkinliğin ilk oturumuna Turkcell Superonline Genel Müdürü Emre Erdem konuk oldu. Hayat hikâyesini ve Turkcell’e katılım sürecini anlatan Erdem, katılımcıların sorularını yanıtladı. İkinci oturumda, Sneaks Up CEO’su Mustafa Ünal Sneaks Up’ın kuruluşundan bugüne kadar gelen süreci ve karşılaştıkları zorluklarla nasıl başa çıktıklarını aktardı. Üçüncü oturumda Tchibo Genel Müdürü Hasan Ulutürk kahvenin serüveninden bahsetti. 

Etkinliğin ikinci gününde, UPS Genel Müdürü Burak Kılıç katılımcılarla bir araya geldi. Süresinin büyük bir kısmını soru-cevaba ayıran Kılıç, UPS’in ve kendisinin hikâyesini aktardı. Ayrıca öğrencilere, “Ne seviyorsanız onu yapın, onun da en iyisini yapın.” tavsiyesinde bulundu. ETİ CEO’su Hakan Polatoğlu ise sunuma bağlı kalmak yerine, öğrencilerden kendisine soru sormalarını istedi. Oturuma bu soruların ışığında merak edilenleri cevaplayarak devam etti. 

Son günün ilk oturumuna konuk olan Mondelez Genel Müdürü İhsan Karagöz, Mondelez ve kapsadığı şirketler hakkında bilgi verdi. Büyük bir şirkette karşılaşılan sorunlarla nasıl başa çıkılabileceğinden bahseden Karagöz, öğrencilerin tüm sorularına cevap verdi. İkinci oturumda Monster Notebook CEO’su İlhan Yılmaz; markayı kurarken neler yaşadığını, markanın azimle ve sıkı çalışmayla 22 yılda nasıl büyüdüğünü ve çocukluğundan itibaren bu alana duyduğu isteği anlattı. Ayrıca, özel gereksinimli çocuklara farkındalık yaratmak için de ufak bir konuşma yaptı. Etkinliğin son oturumunda ise P&G CEO’su Tankut Turnaoğlu, P&G serüvenini ve kendi hayat hikâyesini katılımcılara aktardı. 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 03/14/2022 - 11:16