"E-İnsan" Proje Tanıtım Töreni

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, 18 Ekim 2022 Salı günü saat 13.30’da Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde "E-İnsan" adlı projenin tanıtım töreni yapıldı. Törene üniversitemizi temsilen Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birim Başkan Yardımcısı Doğa Kurtyiğit, Kariyer Uzmanı Ecem Uçar ile öğrencilerimizden Ezgi Topcu ve Emin Kaan Güreşçi katıldı. 

Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Yetenek Kapısı, Uzaktan Eğitim Kapısı, Kariyer Kapısı, Staj Seferberliği programları ile ilgili bilgiler, yıllık istatistikleri ve bu konularla ilgili alınan yeni kararları açıkladı.
 
Törende ayrıca; 2023 yılı ulusal staj başvurularının açıldığı, staj sürelerinin karşılıklı rıza ile 3 aya uzatıldığı ve yaz stajı için ödenen ücretin 2023 yılında asgari ücret seviyesine yükseltileceği duyuruldu.

"E-İnsan" projesinde tüm dijital hizmetlerin ve daha fazlasının tek çatı altında buluşacağı, bünyesine entegre edilen blokchain teknolojisi sayesinde her bilgi koruma altına alınacağı ve tüm yetenek havuzunun burada oluşturulacağı da açıklandı.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/07/2022 - 09:38