Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er, “Araştırmaya Dayalı Gençlik Politikaları Toplantısı”na Katıldı

Oyun ve Öğrenme Derneği tarafından; Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Türkiye'de araştırmaya ve ihtiyaç analizine dayalı gençlik politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunmak ve Türkiye Gençlik Araştırmacıları Networkünü oluşturmak hedefiyle gençlik temelinde farklı alanlarda değerli araştırmalar yürüten ve çalışmalar yapan üniversitelerdeki akademisyenlerin katılımıyla, 7 Haziran 2024 Cuma günü 10.00-16.00 saatleri arasında İstanbul Bakırköy Uluslararası Gençlik Merkezi'nde “Araştırmaya Dayalı Gençlik Politikaları Toplantısı” düzenlendi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilgili daire başkanları ve davetli akademisyenlerin katıldığı toplantıda; İstanbul Kültür Üniversitesi’ni Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun Danışma Birimi (Kültür Noktası) Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er temsil etti.

“Gençlik İhtiyaçları ve Araştırmalara Dayalı Tespitlerin Paylaşımı” gündeminde gerçekleştirilen toplantıda katılımcılar; gençlik özelinde ve uzmanlık alanları kapsamında, gözlemlediği ve araştırdığı gençlik sorunları, ihtiyaçları ve potansiyelleri aktararak, deneyimleri kapsamında önemli gördükleri durumları belirttiler. “Gençlik Politikalarına Dair Öneriler” gündeminde ise Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlik politikası geliştirme sürecine katkısı olması amacıyla katılımcıların önerileri alındı. Bu süreçte bakanlık ve akademisyenler arasında geliştirilebilecek iş birlikleri ve Türkiye’de gençlik araştırmasına yönelik öneriler dinlendi. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Cu, 07/05/2024 - 15:03