“Dijital Dünya Serüveni” 

Asimov Teknoloji Kulübü ve Ekonomi Kulübü iş birliğinde, 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 19.00’da Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden “Dijital Dünya Serüveni” başlıklı webinar düzenlendi. Etkinlik, 3 oturum şeklinde gerçekleştirildi. 

1. oturumda; Android ve IOS Geliştirici & Eğitimci Kasım Adalan “Dijital Ürün” ve “Uygulama Geliştirme” alanlarında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Dijitalleşen dünyada ürün çıkarmak için uygulama geliştirme, yazılım dilleri ve bu dillerin projeye uygun seçimi konuları ele alındı. Öğrencilerimiz, proje oluşumu için gerekli olacak yetkinliklerin nasıl saptanacağı hakkında fikirler edindi.

2. oturumda; BenzinLitre Kurucusu Görkem Ünel tarafından dijitalleşen dünyada nasıl büyüyebileceğimizin püf noktaları anlatılarak, SEO eğitimi gerçekleştirildi.

3. oturumda ise; öğretim görevlilerimizden Atahan Çelebi, “Dijitalleşen Dünyada Kripto Para” başlığında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Kripto paranın ne olduğu, arkasında yatan teknoloji ve gelecekte kripto paraların hayatımızdaki yeri konuları ele alındı. 
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/01/2022 - 09:20