"Departman Tanıtımları"

Endüstri Mühendisliği Kulübü, 14 Ekim Cuma günü saat 14.00’te Seminer Salonu 2'de "Departman Tanıtımları" başlıklı etkinlik düzenledi. Etkinliğe, Çelebi Hava Servisi'nden Planlama Müdürü Bahadır Alpan ile Kalite ve Emniyet Müdür Yardımcısı Esra Arslan konuşmacı olarak katıldılar. Etkinlikte kendilerinden, eğitim hayatlarından ve kariyer yolculuklarından bahseden konuklarımız, şirketleri hakkındaki detaylı bilgileri de öğrencilerimizle paylaştılar. Çalıştıkları departmanların özellikle havacılık sektöründe nasıl faaliyet gösterdiğini ve görev tanımlarını da aktaran konuklarımız, öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Etkinlik, konuklarımızın öğrencilerimize verdiği tavsiyelerin ardından sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 11/07/2022 - 09:42