Cumhuriyetimizin 95. Yılı İKÜ'de Kutlandı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 26 ve 30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliklerle Cumhuriyetimizin 95. yılını doyasıya kutladı.

Cumhuriyetimizin 95. Yılı kutlamaları26 Ekim Cuma günü saat 10.30’da Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından vals gösterilerinin yapıldığı törende, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Muharrem Kaya “Atatürk ve Cumhuriyet” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin şiir dinletilerine de sahne olan programda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları saygı ve özlemle anıldı.

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri”, 30 Ekim Salı günü İKÜ Pop Orkestrası tarafından verilen “Cumhuriyet Konseri” ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 11/02/2018 - 16:11