Asimov Teknoloji Kulübü "Uzay Çağına Yoluluk

Asimov Teknoloji Kulübü tarafından 28 Şubat Pazar günü saat 19.00'da Adobe Connect üzerinden gerçekleştirilen “Uzay Çağına Yolculuk” etkinliğinin konukları Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Mücahit MUSLU ve İstanbul Üniversitesi Öğr. Gör. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Esenoğlu oldu. İki oturumda gerçekleştirilen etkinlikte:

Birinci oturumda Asimov Teknoloji Kulübü sosyal medya sorumlusu Merve SARITAŞ moderatörlüğünde Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Mücahit MUSLU, “Uzayda Yaşam ve Sağlık” başlığı altında astronotların uzayda hayatlarını nasıl idame ettirdikleri hakkında verimli bir sunum gerçekleştirdi. Uzay konusunda sadece teknolojinin önemli olmadığını, uzayda yaşam alanında birçok mesleğin öneminin büyük olduğu bu oturumda vurgulandı.

İkinci oturumda ise Asimov Teknoloji Kulübü Eş Başkanı Ahmet Can GÜNAY moderatörlüğünde İstanbul Üniversitesi Öğr. Gör Doç. Dr. Hasan Hüseyin Esenoğlu “Gelecek Uzayda” başlığı altında uzayda yapılan keşifler, gelecekte kurulabilecek uzay ortamı gibi konuları ele aldı.

Etkinlik Kayıt Linki
1.     http://ikusanalsinif.adobeconnect.com/p56gnaj0en9b/
2.     http://ikusanalsinif.adobeconnect.com/pvv7u901fi2j/

asimov
Arka plandaki özverili çalışmaları ile bu öneli etkinliğin düzenlenmesine destek olan Asimov Teknoloji Kulübü ekibine teşekkür ederiz. Asimov Kulübünün tüm etkinlikleri ve paylaşımları için sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.  

Instagram :  https://www.instagram.com/ikuasimov/ 
Linkedln :  https://www.linkedin.com/company/ikuasimov/ 
Telegram :  t.me/ikuAsimov  

Son Güncelleme Tarihi: Pa, 05/16/2021 - 13:58