Asimov Hello World Takımında İlk Derece 3.lük!

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Asimov Teknoloji Kulübü bünyesinde yer alan Hello World takımı; dijital yazılımlar geliştirilirken kullanılan teknolojileri öğrenerek ve bu teknolojilerden faydalanarak yaptıkları projeleri, insanlara tanıtmayı ve onların hayatlarına dokunmayı amaçlamaktadır. 

Asimov Hello World Takımında İlk Derece 3.lük!

Bu misyon çerçevesinde; Turkcell’in düzenlediği HaCXathon fikir geliştirme yarışmasına 2022 yılının Mart ayında katılan takımımız, 80 üniversite öğrencisinin 20 farklı takımla mücadele ettiği etkinlikte ürettikleri fikir ve oluşturdukları prototiple 3. olmaya hak kazandı.  

Asimov Hello World Takımında İlk Derece 3.lük!

Hello World’de Projeler Bitmez

Bunun yanı sıra ekibimiz, İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkanlığı ile okul içerisinde hayata geçirilmesi planlanan, eğitim faaliyetlerini oyunlaştırarak süreci daha kontrollü ve eğlenceli kılacak PUMA projesinde çalışmalarına devam etmektedir. 

Asimov Hello World Takımında İlk Derece 3.lük!

Destekçilerimize

Bu süreç içerisinde bize gerekli mentörlüğü sağlayıp, desteklerini esirgemeyen Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Daire Başkan Yardımcısı & Yazılım Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Ahmet Gökhan Uluçay ve kendisiyle Avrupa Birliği Projesi için web sitesi geliştirdiğimiz Alparslan Güzey hocalarımıza çok teşekkür ederiz.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/18/2022 - 09:45