“Konuşmak Her Şeydir (İletişimin Gücü) Webinar Serisi - COVID-19 Döneminde İletişimin Gücü”

Mayıs 5, 1:47 ös

İstanbul Kültür Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (İKÜMED) ile Kültür Noktası iş birliğinde düzenlenen “Konuşmak Her Şeydir (İletişimin Gücü) Webinar Serisi” kapsamında, İletişim ve Tasarımı Bölümü 2009 mezunlarımızdan İletişim Uzmanı& IDEA Firmasının Kurucu ve Yöneticisi İrfan Atasoy öğrencilerimizle buluşacak. Webinar serisinin ilki, “COVID-19 Döneminde İletişimin Gücü” başlığıyla 5 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Adobe Connect Sanal Sınıf Uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.

İrfan Atasoy Kimdir?

İletişim Uzmanı - IDEA (İletişim-Danışmanlık-Eğitim-Ajans) firmasının kurucusu ve yönetcisi. Lisans ve yüksek lisansı eğitimlerini İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) İletişim Tasarımı Bölümü'nde tamamladı. 2000 yılından bu yana iletişim ve medya sektöründe faaliyet gösteriyor. Köşe yazarlığı ve araştırma yazılarının yanında profesyonel seslendirme sanatçısı da olan İrfan Atasoy, hem ulusal hem de uluslararası iletişim, sanat ve medya dünyasında yer almaktadır.

Etkinlik Katılım Linki: https://ikusanalsinif.adobeconnect.com/_a3676672942/rjgp3r2oxmph/

“COVID-19 Döneminde İletişimin Gücü”

Son Güncelleme Tarihi: Per, 04/30/2020 - 16:54