İşe Hazırım Sertifika Programı Sınav Sonuçları (25 Temmuz)

Temmuz 30, 2:15 ös

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Yenibiriş.com’un ortaklığıyla hazırlanan, üniversite öğrenci ve mezunlarına yönelik geliştirilen online kişisel ve mesleki gelişim programı "İşe Hazırım Sertifika Programı" ilk mezunlarını verdi. Programın 25 Temmuz Çarşamba günü yapılan ilk sınavında %70 başarı gösteren katılımcılar sertifika almaya hak kazanarak kariyerlerinde bir adım öne çıktılar.
Sınavda gereken başarıyı sağlayamayan öğrenciler ise bir sonraki sınava ücretsiz olarak katılabilecekler. İkinci sınavdan da gereken başarıyı gösteremeyen katılımcıların ise belirlenecek ücret karşılığında sınava tekrar girme hakkı olacak. Sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimiz, belgeleri hazır olduğunda e-posta yolu ile bilgilendirilecek ve sertifikalarını Kültür Noktası ofisinden teslim alabilecekler.

25 Temmuz İşe Hazırım Sertifika Programı Sonuçları
Ayşe Melda Özkaynak  73.0