Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin "Yetenek Kapısı" Hizmetinizde

Ağustos 12, 8:07 öö

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan 'Yetenek Kapısı'nı hizmete sundu. Bu platformu diğer üniversiteler gibi İstanbul Kültür Üniversitesi de kullanmaya başladı. Üniversite Kariyer Merkezleri ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan 'Yetenek Kapısı' platformu, gençlerin ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini imkân tanımaktadır.

Öğrenci ve mezunlar, 'Yetenek Kapısı'nda profil oluşturarak kariyer ağına ilk adımı atabilecek; bu sayede kariyer fuarlarını, etkinlikleri ve eğitimleri inceleyebilecekler.

Öte yandan, 'Yetenek Kapısı' işverenler için de doğru ve hızlı insan kaynağına ulaşmayı kolaylaştıracak. İşverenler, bünyelerinde gerçekleştirecekleri iş ve staj ilanlarını, fuar ve etkinliklerini ağ üzerinden gençlere daha kolay duyurabilecek. Yetenek Kapısı üzerindeki farklı modüllerle öğrenci ve mezunlar, kariyer merkezlerindeki kariyer danışmanlarından randevu alarak bireysel danışmalık hizmeti alabilecek. Geliştirilen bu uygulama ile Kariyer Merkezleri ve 'Yetenek Kapısı' üzerinden öğrenci ile işveren arasındaki iletişim sürekli takip edilebilecek. Konuyla ilgili sorular için üniversitemizde Öğrenci Yaşam ve Kariyer Danışma Birimi (Kültür Noktası) ile CATS Platformu üzerindeki Kültür Noktası Sanal Ofis ile iletişime geçilebilir.

Tüm öğrenci ve mezunlarımızı Yetenek Kapısı'na üye olmaya davet ediyoruz. Üyelik formunu eksiksiz doldurmak yeterlidir.

Online Üyelik Formu: https://www.yetenekkapisi.org/register

Öğrenci linki için tıklayınız.

'Yetenek Kapısı'

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 08/12/2020 - 11:08