İstanbul Kültür Üniversitesi Türk İşaret Dili Korosu’ndan Unutulmaz Konser

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk İşaret Dili Korosu, 10 Mayıs Cuma günü Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiği konser ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müzik ve işaret dilinin harmanlandığı bu özel etkinlik, izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı hem de görsel bir şölen sundu.

Konserin tüm geliri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne (TOFD) bağışlanarak anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü. İKÜ İşaret Dili Korosu’nun bu örnek teşkil eden davranışı, hem üniversite camiasında hem de izleyiciler arasında büyük takdir topladı.

Gecede, koro işaret dili ile popüler şarkıları seslendirerek işitme engelli bireylerin müzikle buluşmasını sağladı. Etkinlik, müziğin evrensel dilini ve işaret dilinin gücünü bir araya getirerek izleyenlere eşsiz bir deneyim sundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve bu tür etkinliklerle toplumsal farkındalığı artırma çabalarına devam edecek. Türk İşaret Dili Korosu’nu çalıştıran Eğitmen & Şef Eser Dalyan’a, koristlere ve tüm destekçilere teşekkür ederiz.

İstanbul Kültür Üniversitesi Türk İşaret Dili Korosu

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/03/2024 - 11:18