Rektörümüz Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal, Ragbi Erkek Takımımızı Makamında Ağırladı

8-10 Mayıs tarihleri arasında 13 üniversitenin katılımıyla Afyon’da düzenlenen Ragbi ÜNİLİG Finaller Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 4.sü olan Ragbi Erkek Takımımız, 9 Haziran Perşembe günü Rektörümüz Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal'ı ziyaret etti. Kültür Noktası Birim Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Fatma Er, Spor Koordinatörü Aycan Şarlı, Takım Antrenörü Doğan Doğan ve üniversitemizi temsil eden öğrencilerimiz Mehmet Onur Alptekin, Ali Berk Durmaz, Telat Ersin Pamukçu, Salih Berkay Bilgi, Sidar Dumlu, Berke Altun, Burak Gürlek, Bedirhan Sönmez, Eren Nurhaklı, Muhammet Bugureen, Sinan Gökmen ve Batuhan Kocaali’yi makamında kabul eden Rektörümüz Prof. Dr. Hanife Öztürk Akkartal, öğrencilerimize başarılarının devamını diledi.